Vekku, profiilikuva
Vekku

Koriskauden 2021-22 lisenssit myynnissä

Koripallokausi 2021–2022 käynnistyi virallisesti 1.7.2021 ja samalla käynnistyi uuden kauden lisenssien myynti. Myös seurasiirtojen palvelu on jälleen avattu.

Lisenssien hinnat pysyvät samana edelliseen kauteen verrattuna. Ainoa muutos lisensseissä koskee nuorten kilpalisenssiä, joka on jatkossa myynnissä 13-19-vuotiaille. Nuorten SM-karsintasarjoihin voi osallistua nuorten harrastelisenssillä tai fun-pelipassilla, mutta joukkueen selvittyä valtakunnalliseen sarjaan, tulee lisenssi korottaa lisenssipalvelussa kilpalisenssiksi.

Lisenssin voi lunastaa osoitteessa https://basket.lisenssikauppa.fi/shop/. Lisenssi on maksettava lunastettaessa tai 24h kuluessa sähköpostiin tulleen linkin kautta.

Sähköpostiin ei tule erikseen vahvistusta lisenssistä, vaan yo. sähköpostiosoitteeseen lähetetty linkki muuttuu maksun jälkeen ”maksettu”-linkiksi, josta näkee myös pelaajan Sportti-ID -numeron eli lisenssinumeron. Koripalloliitto suosittelee ottamaan numero talteen ja toimittamaan joukkueenjohtajalle. Lisenssiä voi korottaa kalliimmaksi lisenssiksi halvemman ostettuaan kirjautumalla uudelleen lisenssin ostoon. Mahdollinen vakuutus tulee korottaa samalla vastaamaan korkeamman lisenssin vakuutusta.

Rinnakkaisedustusoikeuden voi hankkia suoraan osoitteessa https://www.edustus.fi/basket/collateral/athlete. Rinnakkaisedustusoikeuden voi lunastaa vasta kun peruslisenssi pelaajalle on maksettu. Nuorten rinnakkaisedustusoikeudet on myynnissä 31.12.2021 asti, seniorikorikseen rinnakkaisedustusoikeuden voi lunastaa koko kauden ajan.

Seurasiirtopalveluun pääsee puolestaan osoitteessa www.edustus.fi/basket. Palvelussa kuka tahansa voi aloittaa pelaajan seurasiirron. Palvelu lähettää vahvistussähköpostit pelaajan / huoltajan sekä seurojen sähköpostiosoitteisiin. Kun kaikki hyväksynnät on palvelussa suoritettu, siirtyy seurasidonnaisuus lisenssirekisterissä automaattisesti seuraavaksi päiväksi uuteen seuraan. Seurasiirron voi tehdä ennen lisenssin maksamista tai sen jälkeen. Seurasiirtoaika päättyy 28.2.2022.

Ystävällisin koristerveisin,

- - - - -

SUOMEN KORIPALLOLIITTO RY
+358 207 928 928| office(miuku)basket(piste)fi

Suomen Koripalloliitto | Urheilupuistontie 3 | 02200 Espoo

www.basket.fi – Korista 24/7

Vekku, profiilikuva
Vekku
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

Yhteystiedot

Sähköposti: btt.basketteamtikkurila@gmail.com

Kotisivu: http://sites.google.com/site/btthomepage/Etusivu

Yhteyshenkilö: Vekku Henttonen, vekku.henttonen@gmail.com

Treenit tiistaisin ja torstaisin.