Vekku

Vantaa ilmoitti tänään nykyisten rajoitusten jatkamisesta 30.4. asti.
Vuorot poistettu kalenterista.

Koripalloliitto ilmoitti, että sarjat on keskeytetty, eikä tällä kaudella enää pelata.

Vekku

Nyt on virallisesti peruttu vuorot helmikuun loppuun.

Rajoitukset vapaa-ajan käytön tiloissa jatkuvat 31.3.2021 saakka
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 18.2.2021, että alueella
voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia jatketaan pääsääntöisesti maaliskuun 2021 loppuun, ja että
alueella valmistaudutaan ottamaan käyttöön uuden tartuntatautilain mahdollistamia
toimivaltuuksia.
Harrastustoiminnan rajoitukset jatkuvat kuten helmikuussa.

Jakelu: Eteläisen alueen joukkueet, seniorijoukkueet, Unified-joukkueet
----------------------------------------------

Koronavirusepidemian vaikutukset sarjatoimintaan koskien Eteläisellä alueella pelattavia otteluita

Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt, perustuen pääkaupunkiseudulla ilmoitettuihin korona-rajoituksiin liittyen, seuraavia määräyksiä sarjatoimintaan koko Eteläisellä alueella. Määräykset alkavat välittömästi perjantaina 20.11.2020, jotta turvataan mahdollisimman laajasti koripalloharrastajien terveys. Vastuuta tulevien viikonlopun otteluiden pelaamisesta tai pelaamatta jättämisestä ei tarvitse alistaa seuroille, kilpailujaos on tehnyt yhteneväisen päätöksen kaikkien toimijoiden puolesta.

Sarjatoiminnan keskeyttäminen aikuisten harrastetoiminnassa, senioreiden SM-sarjoissa ja Unified-sarjoissa

Aikuisten harrastetoiminnassa, senioreiden SM-sarjoissa ja Unified-sarjoissa sarjatoiminta keskeytetään Eteläisellä alueella pelattavissa otteluissa 20.11.2020 alkaen.

Harjoittelun toteuttamisessa seurat tiedottavat jäseniään kaupunkien antamien ohjeistusten mukaisesti.

Määräys koskee seuraavien sarjojen kaikkia otteluita 20.11.-31.12.2020

- Miesten II divisioona, eteläinen alue
- Miesten III divisioona, eteläinen alue
- Miesten IV divisioona, eteläinen alue
- Miesten V divisioona, eteläinen alue
- Miesten kuntosarja, eteläinen alue
- Miesten 50-sarja, eteläinen alue
- Naisten II divisioona, eteläinen alue
- Naisten III divisioona, eteläinen alue
- Naisten IV divisioona, eteläinen alue
- Naisten kuntosarja, eteläinen alue

Määräys koskee otteluita, jotka seuraavissa sarjoissa pelattaisiin Eteläisellä alueella 20.11.-31.12.2020
- Miesten valtakunnalliset SM-seniorisarjat
- Naisten valtakunnalliset SM-seniorisarjat
- Unified-sarjat

Alueiden aikuisten sarjat, joissa pelataan keväällä taso- tai jatkosarjat

· Sarjatoiminta keskeytetään 20.11.-31.12.2020.

· Sarjataulukot muutetaan voittoprosenttitaulukoiksi eli kevään jatkosarjat muodostetaan voittoprosentin mukaan. Sarjataulukot päivitetään marraskuun loppuun mennessä.

· kevään tasolohkoja voidaan pelata 1.1.-30.4.2021.

Ystävällisin koristerveisin,

- - - - -

SUOMEN KORIPALLOLIITTO RY

Vekku

Vantaan sisäliikuntatilat suljettu 31.1. asti.

Vekku

Ilmeisesti salien ovet pysyvät kiinni yli 20 vuotiailta helmikuunkin.

Erotuomarin peruskurssi 1 Eteläisellä alueella webinaarina to 4.2.2021

Peruskurssi 1 on erotuomarikoulutuksen ensimmäinen kurssi ja se on kestoltaan n. 6 tuntia. Kurssin hyväksytysti suorittaneet tulevat toimimaan Tason 1 erotuomareina alueen virallisissa nuorten sarjaotteluissa.

Ajankohta ja paikka

Kurssi toteutetaan kahdessa osassa
1. osa webinaarina to 4.2.2021 klo 18:00-21:00
2. osa lähiopetuksena myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana pääkaupunkiseudulla. Ajankohta ilmoitetaan, kun saadaan lisätietoa koronarajoituksista.

Kurssin suorittaminen vaatii osallistumista kummallekin osalle.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://www.basket.fi/basket/uutiset/erotuomarin-peruskurssi-1-etelaisella-alueella-webinaarina-to-4.2.2021/

Ystävällisin koristerveisin,

- - - - -